fredag 10 augusti 2012

Första tiden




Det kändes lite jobbigt att komma hem till kaoset igen med en liten bebis, men Sanjins mammas fantastiska väninna,
handlade det vi behövde mest akut ( typ blöjor, bindor och amningsinlägg :-)) och lagade supergod mat och tom städade undan lite. Helt fantastiskt att få hjälp när man är så utsatt och skör. Även Sanjins bror hjälpte oss med hundvakt och kom och hämtade oss från BB. Läskigt att vara hemma utan hjälp från läkare och barnmorskor. Men allt känns så naturligt och man har en väldigt stark modersinstinkt som man följer och lyssnar på. Sen är vi så starka ihop som stöttar och hjälper varandra i vått och torrt! I början bytte vi på köksbordet, eftersom skötbordet fortfarande låg nedpackat i en kartong:


Men nu är skötbordet uppe i vårt fina nya badrum:



Han älskar att åka vagn och bil:






Dagen efter BB så tog vi premiärtur med vagnen:



Det gick bra, förutom att jag inte kan gå så bra ännu pga av smärtan i underlivet, så kort men mysig promenad blev det!

Jag har även börjat använda Belly bandit (maggördeln) fr.o.m. Igår och den känns fantastisk och ger ett bra stöd. Har även börjat träna bäckenbotten genom knipövningar. Det ökar blodcirkulationen i det sargade och krigsdrabbade underlivet (förlåt uttrycket men det är så det känns) och underlättar och snabbar på läkningsförloppet.

Summa summarum: Vi är sååå lyckliga, vi sover väldigt lite på natten, jag har ett ont dunkande bowlingklot mellan benen. Mina bröst är större än Dolly Partons :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar