söndag 1 juli 2012

Pognaes bärsele

Har vi skaffat! Denna bärsele ska vara både ergonomisk, praktisk och säker och lätt att ta på dig. Snygg är den också. På deras hemsida skriver de:
 
"POGNAE - den enda bärselen du behöver. 
POGNAES ergonomiska bärsele kan användas till din nyfödda bebis såväl som till din treåring. Med Pognae kan du bära ditt barn på magen, ryggen eller höften. Bärselen kan även användas vid amning.
POGNAES ergonomiska bärsele är oslagbar såväl vid resor och utflykter, som i stan eller hemma i köket. Den tar liten plats, väger bara 600 gram och är perfekt att ha under vagnen under barnets första år.
Med en ergonomisk bärsele så avlastar man inte bara rygg och axlar, utan fördelar även tyngden över ben och höfter. Med en traditionell bärsele anser många att man bara orkar kortare stunder. Med POGNAES ergonomiska bärselar får du maximal avlastning vilket gör att de flesta kan använda bärselen obehindrat under längre tid och i olika miljöer.
För att barnet ska sitta i en ergonomisk riktig position ska ryggen vara lätt böjd och benen vara i grodposition. Med grodposition menas att knäna ska vara högre upp än rumpan. En ergonomisk riktig position är endast möjlig då barnet sitter med magen mot bärarens kropp."

Det verkar som ett bra märke och kan jämföras med Ergo Baby som kanske är lite mer känd. Man måste köpa till ett spädbarnsinlägg om man vill kunna använda den från nyfödd. Är mycket nöjd med kvaliteten hittills, sen måste vi ju prova funktionen också innan man kan betygsätta den :-)

Denna modell/färg har vi valt:
Bild lånad från Pognaes hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar